KONYA / CİHANBEYLİ - Günyüzü Anadolu Lisesi

OKUL ORTAKLIĞI KAPSAMINDA KANUNİ ANADOLU LİSEMİZ İLE HAZIRLADIĞIMIZ MÜZİKŞÖLENİ

Okul Ortaklığı Programında bizde varız.

Milli Eğitim Bakanlığımızca, okullar arasında bilgi, kültür, sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma gibi konuları paylaşmak ve geliştirmek amacı ile başlattığı Okul Ortaklığı Programında, Trabzon/Ortahisar Kanuni Anadolu Lisesi ile Konya /Cihanbeyli Günyüzü Anadolu Lisesi, müziğin birleştirici gücünden ilham alarak ortak bir çalışma başlattılar.Kanuni Anadolu Lisesi Öğrencilerimiz Arda TURAN(11),E.Furkan AYDIN(10),Zümra Naz KÖSE(9) Müzik öğretmeni Serap UÇAR danışmanlığında Trabzon TRT kurumuna giderek çalışmalarının başlangıcını gerçekleştirdiler.

Ortak okulumuz öğrencilerinden Rüstem Barlas, Daime Sungur, Ceren Su Polat ,Coğrafya öğretmeni Ali İhsan Coşkun rehberliğinde Konya ilinin çeşitli yerlerinde yaptıkları çekimlerle çalışmaya dahil oldular.

Videoyu izlemek için https://www.youtube.com/watch?v=SJ_UtmoB00Y

Yayın: 23.02.2024 - Güncelleme: 23.02.2024 11:28 - Görüntülenme: 19